Nový maskot Slovana bude mať prezývku Petra Dubovského

19.10.2011 Bratislava

BRATISLAVA 19. októbra (WEBNOVINY) - Až 746 fanúšikov z viac ako tisícky priaznivcov futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava, ktorí sa prostredníctvom populárnej sociálnej siete Facebook zapojili do hľadania vhodného mena pre maskota klubu, prezentovalo názor, aby sa oficiálny maskot úradujúceho slovenského futbalového majstra volal "Bobo."

"Prečo Bobo? Bobo bola totiž prezývka jedného z najslávnejších a najväčších talentov bratislavského Slovana i československého futbalu Peťa Dubovského. Tento výber fanúšikov nás v klube veľmi teší, pretože Peter Dubovský bol ozaj ikonou nášho klubu a aj takouto formou bude stále medzi nami," uviedli autori správy o spomínanom hľadaní mena na oficiálnej internetovej stránke "belasých" www.skslovan.com.

"Vynikajúci výber, potešilo ma to. S Peťom som hrával a bol to ozaj výnimočný hráč. Teším sa, že aj touto symbolikou dávajú fanúšikovia najavo, že im záleží na histórii Slovana a na výnimočných hráčoch," citoval klubový portál najpopulárnejšieho slovenského futbalového klubu slová prezidenta Únie ligových klubov (ÚLK) Dušana Tittela, bývalého hráča, hlavného trénera a generálneho riaditeľa ŠK Slovan Bratislava.
 

Vyberte región